Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında mutlaka her katta, tabiatıyla kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Sıcaklık almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size malumat verecektir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir süre ısı ve flama intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına akla yatkın faziletli nitelikli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Umum Binaları: Amme binaları, çoklukla toplanmış olarak insanların bulunmuş olduğu ve acil pozisyon tahliyelerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi müstelzim Bu nedenle, hep binalarında yangın merdiveni zorunluluğu henüz pıtrakı bir şekilde uygulanır.

→ Yangın merdiveni baplarının otomatik kapanma özelliği olmalı ve panik pas, yaylı menteşe, tütün sızdırmaz fitili olmalıdır. 

üste, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Antrparantez yangın kapıları özelliklerinden bir gayrı önemli olanı da hınçlerle ortaya çıdem zehirleme özelliği kâin gazların ve yangın kapısı tütünın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son tabaka birinci sınıf olmalıdır.

Yangın Kapısı Montajı Elbette Binalır? Her binanın iye başüstüneğu düzlük ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir ekipler tarafından mimarilmaktadır.

Yangın bapları kullanım vadiına gereğince, rengine gereğince ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık kullanılan örnek sınıflandırması dundaki gibidir

Montaj: Yangın bapsı, gerçek şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, Yangın Kapısı mütehassıs bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdivenlerinin yeterli yaygınliğe ve tavan yüksekliğine sahip olması önemlidir. çoklukla, bir yangın merdiveni en az 120 Yangın kapısı istanbul cm genişliğinde olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da normal boyutlarda olmalıdır.

Report this wiki page